Laughing Buddha, Liberty Haze, Amnesia Lemon – namen die je overal in de cannabiswereld hoort. Barney’s Farm heeft ze allemaal ontwikkelt! Opgericht in 1986, heeft Barney’s Farm Cannabis Seeds snel naam gemaakt door het zorgvuldig kruisen van hoogwaardige marihuanasoorten uit de verre uithoeken van de wereld. Jaren en jaren van zorgvuldig kweken hebben ze van deze kleine boerderij een wereldberoemd productiebedrijf voor cannabiszaden gemaakt.
Barney’s Farm liep in de jaren 90 voorop in de cannabisindustrie, met een bekende coffeeshop in hartje Amsterdam. Gewoon “Barney’s Coffee Shop”, het werd al snel een favoriete bestemming voor marihuanaliefhebbers over de hele wereld. De kwekerij is nog steeds extreem actief en brengt regelmatig nieuwe soorten uit. En bij Holland’s High bieden we met trots een selectie van de beste van de Farm. We hebben tientallen van de bekendste soorten van Barney Farm, waaronder Cannabis Cup-winnaars Dr. Grinspoon, G13 Haze, Laughing Buddha en Morning Glory.
Barney’s Farm Cannabis zaden zijn gemaakt voor de thuiskwekers, omdat ze overal verkrijgbaar zijn in zowel gefeminiseerde als autoflowering varianten. Voeg enkele producten uit onze growshop toe en je zult snel merken dat je de trotse eigenaar bent van hoge, dichtbloemige planten die absoluut sensationele highs leveren. Andere cannabissoorten zijn speciaal gekweekt voor opbrengst en zijn geweldig voor elke kweker met een beetje ervaring. Het wordt speciaal gekweekt vanwege hun onverslaanbare geur en smaak, waardoor je een verrukkelijke ervaring krijgt.
Koop Barneys Farm Seeds via Hollandshigh.com en wij bezorgen uw producten snel en discreet. Holland’s High wordt bemand door enthousiastelingen die je uitgebreid kunnen vertellen wat het verschil is tussen de diverse wietsoorten. We hebben alleen producten van hoge kwaliteit op voorraad, zorgvuldig geselecteerd met de veeleisende roker in gedachten. Blader door onze online winkel en geniet van een wonderland van wiet, paddo’s en kruidige highs!

Resultaat 1–15 van de 50 resultaten wordt getoond