Salvia is een van de meest psychoactieve planten die je ooit op de markt kunt vinden. De plant heeft psychedelische eigenschappen die van nature voorkomen. Daarom, als je op zoek bent naar een exclusieve psychoactieve ervaring, dan kun je deze hier vinden. Salvinorin is het actieve ingrediënt van Salvia, waarvan bekend is dat het de reden is voor de krachtige effecten van de plant. Salvinorine A is het sterkste dissociatieve hallucinogeen dat de kappa` opioïde receptor kan beïnvloeden.
Dit product blijft krachtig, zelfs als het in de kleinste dosis wordt ingenomen, en daarom is het misschien niet het beste om voor de eerste keer in grote hoeveelheden te gebruiken. De S-Subtle-effecten zijn de mildste die u kunt tegenkomen na gebruik van het product en kunnen door de beginners als sterk worden beschouwd. Meestal zijn deze effecten moeilijk op te merken en zullen de gebruikers vrij ontspannen en contemplatief zijn. Sommigen hebben ook gezwegd dat ze een diepe focus krijgen.
De A-Altered perceptie is het tweede niveau van high dat je kunt krijgen door het gebruiken van Salvia. De gebruiker kan het gevoel hebben dat de muziek voller of juist complexer is. Als gevolg van een veranderde perceptie zullen ze zowel in hun denkpatronen als in andere sensorische details zijn veranderd. In sommige gevallen zul je voelen dat de ruimte om je heen heel anders is.
De L-visionaire staat is de eerste hallucinogene fase van het gebruik van het product, en de V-visionaire staat is na de lichte visionaire staat. U krijgt waarschijnlijk enkele auditieve en visuele hallucinaties die langer aanhouden in vergelijking met de vorige. Dit is een sterk supplement dat u verantwoordelijk moet gebruiken. Het product kan invloed hebben op u bij teveel gebruik. Als u van plan bent het voor de eerste keer te proberen, wees dan rustig en let op de veranderingen in het lichaam na elke dosis.

Toont alle 9 resultaten