Het gebruik van pijpen om wiet en tabakssubstanties te roken heeft een lange geschiedenis; het dateert van vele eeuwen geleden. De rookpijp is de oudste vorm van roken die nog steeds bestaat. In feite werden pijpen in de meeste delen van Europa populairder vanwege hun rookactiviteiten. Bij Holland High hebben we nieuwe pijpen voor u beschikbaar.
We hebben een assortiment rookpijpen die passen bij jouw rookgewoonten en het comfortabeler en aangenamer maken. Onze beschikbare soorten zijn van verschillende materialen, waaronder metaal, hout, acryl, speksteen en glas. De pijpen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes om aan uw voorkeuren te voldoen. We kopen onze pijpen alleen in bij gerenommeerde fabrikanten om de kwaliteitsnormen te garanderen.
Onze kwaliteitspijpen bieden u veel plezier tijdens het roken. Ze zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt werken, omdat u geen processen hoeft te ondergaan om van uw stof te genieten. Ze zijn ontworpen om in uw zakken te passen, zodat u hem naar al uw plezierige plaatsen kunt dragen. We beschikken over leidingen die de rookproductie tot een minimum beperken. Daarom minimaliseren ze de aandacht van anderen voor uw rookactiviteit.
Onze rookpijpen zijn gemakkelijk te bereiden en te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen, is de rook te maken, de substantie erin doen en het aan te steken. Het is aan te raden de stof een beetje nat te maken, zodat het inademen van kleine stoffen die tot keelproblemen kunnen leiden, wordt voorkomen. U moet voorzichtig zijn bij het verlichten van uw substantie. De kom moet alle delen worden aangestoken, en dan heis je totdat de substantie roodachtig wordt.
U kunt de pijpen rechtstreeks bij onze Headshop kopen. Onthoud dat we hier zijn om te voorzien in uw rookbehoeften. U kunt via onze beschikbare klantenservice-opties overleg plegen of vragen stellen.

Toont alle 10 resultaten