Als u op zoek bent naar de beste manieren om uw dierbaren geweldige cadeaus te geven, dan kunt u beginnen met IGrowCan. Dit product biedt een goede manier om in eenvoudige stappen jouw op maat gemaakte, zelfgemaakte wiet te krijgen. Je kunt dit item ook gebruiken om van deze plant een joint te maken waar je zult van genieten. Als je in grote hoeveelheden wilt kweken, kun je kijken naar onze vele verschillende wietzaden.
Hennep Heroes is een ander product dat u kunt gebruiken om uw dierbaren op een speciale manier cadeau te doen. Dit product is een geweldige manier om een gezellige avond te hebben, en als je vrienden vragen waar je het vandaan hebt, stuur ze dan door naar HollandsHigh.com! Het Cannabis Bordspel is verreweg het vettste geschenk om te krijgen of te geven aan een liefhebbende vriend of speciaal iemand.
LP Klok Wietblad is weer zo’n geweldig 420 cadeau om aan je vrienden te geven. Deze klok is gemaakt van originele LP’s die zijn gerecycled. De oude klassieke muziekschijf een tweede leven geven! Alle klokken van cannabisbladeren zijn gemaakt door een non-profitorganisatie die hun lokale gemeenschap ondersteunt.

Toont alle 6 resultaten