Planten voeding en kweeksets

grow shop

Grow Shop

Door zelf cannabis te kweken weet je precies wat je rookt. Je kunt je favoriete wietzaden kiezen en je weet zeker dat er geen bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt zodat je cannabis 100% natuurlijk is. Het is leuk om je eigen cannabis plant te verzorgen en kunt kiezen uit enorm veel cannabis zaden. Ook bespaar je veel geld en leer je veel over de cannabis plant.

Bij het kweken van cannabis is het belangrijk dat je plant de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Je wilt natuurlijk dat je een gezonde en grote plant krijgt. In onze growshop vind je verschillende producten van vertafort en plagron die je helpen bij het optimaal voeden van je plant. De producten zijn gemaakt van natuurlijke stoffen, zo komen er geen schadelijke stoffen in de plant en is het veilig om de cannabis te gebruiken. Het deskundige personeel van Hollands High verzekerd je van hoge kwaliteit producten.

Voor beginnende kwekers hebben we nu ook de iGrowcan. Dit is een kweekset die alles bevat wat je nodig hebt voor het kweken van je eigen cannabis plant. De kweekset is makkelijk in gebruik en je kunt zelf de soort kiezen die je gaat kweken. Het kweken van je eigen cannabis wordt je nieuwe favoriete hobby en zal erg belonend zijn

Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond